Tulaga i le taimi nei o Saina o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo

I le kuata muamua o le 2020, na faʻaulu mai i fafo le atunuʻu o loʻo faʻaulufaleina mai i le 6.4%, ma na paʻuitiiti lava i le 3.1 pasene mai le lua masina talu ai. Ia Aperila, o le aotelega o le tuputupu aʻe o fefaʻatauaiga mai fafo na toe faʻafoʻi e le 5.7 pasene togi mai le kuata muamua, ma le faʻatupulaia o le aofai o oloa auina atu i fafo na matua faʻamalosia lava e le 19.6 pasene togi.

E tusa ai ma faʻamaumauga a le ofisa o tiute, i totonu o le fa masina muamua o lenei tausaga, o le aofaʻi o le aoga o oloa faʻaulufale mai i fafo a loʻu atunuʻu e 9.07 piliona yuan, o le paʻu o le tausaga i le 4.9%, ma le aofaʻi o le paʻu na faʻaitiiti e 1.5 pasene pasene mai le kuata muamua. Faatasi ai ma i latou, auina atu i fafo o 4.74 trillion yuan, i lalo 6.4%; oloa na faaulufale mai e 4.33 trillion yuan, i lalo 3.2%; o le faasiliga o fefaatauaiga sa 415.7 piliona yuan, i lalo 30.4%.

I le masina o Aperila, na faʻatupulaia ai le faʻaleleia o fefaatauaiga i fafo a loʻu atunuu, nai lo maketi. O le fua o le faʻatupulaia o le faʻatau atu i fafo na toe faʻafoʻi e le 19.6 pasene togi, ma faʻailoa mai ai ua toe maua mai le siitaga a laʻu atunuʻu. Ua aʻafia i lenei faʻamaʻi, o maketi i Europa ma le Iunaite Setete ua faiifo lava. Peitaʻi, i le taunuʻuga o fefaʻatauaiga ua maua ai iʻuga lelei, o loʻo aumai ai ma faʻatau atu i fafo e atunuʻu o atunuʻu i tafatafa o le "Belt and Road" le faʻatupulaia foi o lona tuputupu aʻe. I se faʻaopopoga, o le atunuʻu o faʻatonutonu faiga faʻavae o fefaʻatauaiga o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosia le malosiaga ma o le saoasaoa o le toe faʻaauau i totonu o aiga o galuega ma gaosiga ua faʻatelevave.

"Ia Aperila, o le mataʻituina o faʻamatalaga na faʻaalia ai o oloa auina ese atu ua faʻaalia ai le toe faʻaleleia." O Li Kuiwen, o le sooupu mo le General Administration of Customs, na ia taua i se talanoaga e faapea, o le tulaga o lo o feagai nei ma fefaatauaiga i fafo a loʻu atunuu, e le o mautinoa, ma e tatau ona tatou feagai ma le tele o faigata ma faigata. Sauniuniga, ae o loʻu atunuʻus fefaʻatauaiga mai fafo e gafatia ma o le umi-taimi atinaʻe agaʻi pea tumau.

Shijiazhauang Sincere Chemicals Co., Ltd. o le a faʻaauau pea ona agai i luma i lalo o le mamafa mo se vaitaimi o taimi i le lumanaʻi. Matou te vaʻavaʻai i luma i le galulue faʻatasi ma paʻaga i le alamanuia e faʻatoʻilaloina faigata faʻatasi.


Taimi Post: Nov-11-2020